Bedrukte plakband als promotie voor je bedrijf


Op het werk / woensdag, september 30th, 2020

Ben je op zoek naar een goede promotie voor je bedrijf, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is bedrukt plakband een goed idee! Doordat het logo van je bedrijf erop gezet kan worden is dit één van de eerste dingen die de ontvanger te zien krijgt, wat zorgt voor een mooie persoonlijke tint.

Verschillende soorten tape

Naast bedrukte plakband zijn er ook nog andere soorten tape te bestellen, zowel bedrukt als onbedrukt. Het bedrukte plakband is te bestellen in PP, PVC en papier kwaliteit, en in het geval van PVC zelfs in verschillende diktes. Dit is tevens de meest populaire omdat hij kwalitatief gezien de beste is en qua bedrukkingen ook het mooiste resultaat levert. Ook geeft hij weinig geluid bij het afrollen, kan met de hand gescheurd worden, plakt direct nadat hij is aangebracht en is geschikt voor verschillende ondergronden zoals kunststof en karton. 

Gratis stockfoto met ambacht, anoniem, arbeider

Onbedrukte tape

Ben je juist op zoek naar onbedrukte tape? Ook dan ben je bij TapePrint aan het juiste adres. Je kunt hier namelijk ook terecht voor waarschuwingstape, bijvoorbeeld tape waar ‘breekbaar of fragile’ op staat. Ideaal wanneer je breekbare producten moet verzenden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan afzetlint of tap met een UV-bestendige inkt. Natuurlijk is de PVC tape ook onbedrukt te bestellen, net als de PP tape en de papier tape.  

Gratis stockfoto met accommodatie, anoniem, appartement

Bedrukte plakband bestellen

Wil je de tape bestellen, dan kan dit eenvoudig via de website. Ook kun je er voor kiezen eerst een offerte aan te vragen. Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig aangeven of je kiest voor PVC, PP of papier, in welke kleur de tape moet zijn en wat de lengte en breedte moet zijn. Daarna geef je aan of de bedrukking uit één, twee of drie kleuren moet bestaan, en welke kleuren dit moeten zijn. Vervolgens heb je de mogelijkheid je logo te uploaden, de bedrukkingstekst toe te voegen en kun je eventuele opmerkingen nog plaatsen in het daarvoor bestemde veld.