Shop tip: lingerie webshop Bodyfashion Born


Feiten / zondag, juli 1st, 2018

Ben je op zoek naar een webshop waar je terecht kunt voor mooie, betaalbare lingerie? Wij geven je een tip: Bodyfashion Born. Lingerie webshop Bodyfashion Born is meer dan alleen een webshop voor lingerie. Hier vind je namelijk ook boxershorts voor mannen, kinderpyjama’s en gespecialiseerde lingerie zoals grote maten lingerie, prothese bh’s en badmode, sport bh’s en andere soorten bh’s die je in gewone winkels niet gauw tegenkomt.

Bh’s zonder beugel

Voor vrouwen die het liefst altijd zonder bh rondlopen is de bh zonder beugel perfect. Bodyfashion Born heeft een uitgebreid aanbod aan bh’s zonder beugel van ontzettend goede kwaliteit. Een voordeel aan deze bh’s is dat ze dankzij het gebrek aan een beugel heel erg lekker zitten en aanvoelen. In plaats van een beugel is een verstevigde maagband aan de bh gevoegd waardoor het draagcomfort wordt vergroot, maar de bh wel stevig genoeg is om te dragen.

Prothese mode

Voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan en hierdoor een prothese dragen heeft Bodyfashion Born een uitgebreid assortiment aan prothese mode van de beste merken. Je kunt kiezen tussen veel soorten prothese bh’s van goeie kwaliteit, die fijn draagbaar zijn en een vrouwelijke uitstraling hebben. Omdat de prothese bh vaak over een litteken wordt gedragen wordt deze gemaakt van goeie kwaliteit stoffen die comfortabel aanvoelen en geen irritatie gevoel geven. Ook heeft Bodyfashion Born veel prothese badmode in haar collectie, zoals prothese badpakken, bikini’s en tankini’s. Met deze prothese badmode van Bodyfashion Born kunt u in de zomer met een zelfverzekerd gevoel het strand op.

Maximizers en minimizers

Ook biedt Bodyfashion Born een lingerie oplossing voor de vrouwen met een kleinere cupmaat, die graag een wat vollere buste wenst. De maximizers laten je decolleté groter ogen en voegen ongeveer één cupmaat aan volume toe.  Deze bh’s zijn er ook voor de vrouwen die juist een grote cupmaat hebben, en dit graag wat kleiner zou zien. Daarvoor biedt Bodyfashion Born de minimizer bh, die ervoor zorgt dat de buste verkleind lijkt met ongeveer één cupmaat.

Service van Bodyfashion Born

Bij Bodyfashion Born vind je niet alleen lingerie voor een gewone dag, maar ook voor speciale situaties. Dankzij de enorme kennis en jarenlange ervaring helpt het team van Bodyfashion Born je met alle vragen over de maat, pasvorm en soorten lingerie. Ook is er een showroom aanwezig waar je kunt langsgaan om de lingerie te passen en met eigen ogen te bekijken. Ontzettend handig dus als je op zoek bent naar speciale lingerie, of als je een moeilijke cupmaat hebt!