Een kantoor aan huis, wat moet er allemaal in?


Feiten / woensdag, november 20th, 2019

Wanneer je een kantoor aan huis gaat maken, dan wil je natuurlijk wel dat hij goed functioneert en dat hij alles heeft wat jij wilt in jouw kantoor. Want dat is natuurlijk ook een belangrijk punt. Je wilt een ruimte hebben die met jouw mee werkt, jouw inspireert maar ook tegelijk rust uit straalt zodat je niet te snel afgeleid wordt. Dat is natuurlijk ook een erg belangrijk punt. Maar wat wil jij uiteindelijk allemaal in jouw thuis kantoor hebben staan? Wij zetten wat op een rijtje zodat jij makkelijker kan bepalen wat jij belangrijk vindt in jouw thuis kantoor.

Een bureau groot genoeg om aan te werken

Het is natuurlijk belangrijk dat je een bureau hebt waar jij goed aan kan werken. Waar al jouw spullen gemakkelijk op passen zonder dat je moeite moet doen om te passen en meten om alles bij de hand te hebben. Je wilt natuurlijk geen rommel voor je hebben, want dat werkt natuurlijk afleidend en dat wil je niet, want je wilt goed kunnen doorwerken natuurlijk. Zorg er daarom voor dat je voldoende ruimte hebt om te werken en dat je niet overladen wordt met papier dat op elkaar gestapeld is en half op jouw toetsenbord ligt zodat je het overzicht verliest. Want dat wil je natuurlijk niet. 

Een bureaustoel waar jij uren op kan zitten

Het is natuurlijk belangrijk dat je een goede bureaustoel hebt. Want je spendeert er natuurlijk flink wat uren op. Het moet jouw houding goed kunnen ondersteunen, je helpen met recht blijven zitten en natuurlijk een zachte zitting hebben zodat je geen last krijgt van het zitten. Maar natuurlijk ook niet te zacht want dat werkt ook niet mee met de juiste houding te behouden. Misschien ook handig wanneer je een bureaustoel met wieltjes hebt. Zodat je je makkelijk door de ruimte kan bewegen wanneer je even snel iets uit de kast paar meter verder op wilt pakken.

Voldoende opberg ruimte voor al jouw documenten

En dit is natuurlijk ook een belangrijk punt om rust te houden in deze ruimte. Genoeg ruimte om alle papieren op te ruimen. Maar dit geld natuurlijk niet alleen voor jouw papieren die in jouw kantoor rond slingeren, maar ook de documenten die jij op jouw computer, of laptop, hebt staan. Dat wil je natuurlijk ook goed geordend hebben. Het scheelt wat stress omdat het overzichtelijk is, en je kan gemakkelijk al jouw documenten terug vinden.

Dus hoe gaat jouw kantoor eruit zien?