Examentraining VWO helpt je groeien


Op school / maandag, januari 15th, 2018

Zonder oefenen kom je er niet. Of dat nu gaat om sporten, om muziek maken of om je VWO-examen. Examentraining VWO is de ultieme manier om te leren leren. Je begint bij de basis en gaat dan in kleine of grotere stappen richting je einddoel. Ieder op zijn of haar eigen tempo. Net zoals het gaat bij het trainen voor een marathon, de basis is voor iedereen hetzelfde, daarna moet je je eigen weg vinden. Examentraining VWO kan je helpen je eigen weg te vinden. Gewoon door vooral te oefenen.

Examentraining VWO kan toch ook gewoon thuis of op school?

Natuurlijk kun je lekker thuis op je kamer gaan zitten leren. Maar het risico op afleiding is dan wel erg groot. Voor je het weet ben je aan het appen met je vrienden of vriendinnen. Dan zakt de motivatie al snel in de benen. En op school, bijvoorbeeld door middel van bijles, is ook zeker een optie. Je hebt dan echter wel te maken met dezelfde docenten als die je de afgelopen jaren hebt gehad. Examentraining VWO haalt je uit je comfortzone om je prestaties te kunnen verbeteren. Juist doordat je niet continu online bent of weer naar hetzelfde verhaal van dezelfde docent luistert, werkt Examentraining VWO. Ook voor jou!

Examentraining VWO helpt je groeien

Wanneer je een plant telkens een klein beetje water geeft, zal deze plant telkens een klein beetje groeien en dan weer stoppen. Wanneer je de kluit van de plant eens goed onderdompelt, zul je zien dat het groeiproces continueert. Dat klinkt suf, maar het is de ideale vergelijking met Examentraining VWO. Wanneer je thuis iedere keer een beetje leert, zakt het toch weer weg. Wanneer je je tijdens Examentraining VWO helemaal laat onderdompelen, zul je zien dat je de lesstof een stuk beter kunt onthouden.

Examentraining VWO begint bij de basis

Natuurlijk gaat Examentraining VWO niet helemaal terug naar het √°llereerste begin, maar wel naar de basis van een bepaald vak. Want wanneer de basis goed zit, kun je van daaruit verder bouwen en ontwikkelen. De basis is klassikaal, daarna ga je op je eigen tempo en naar je eigen kunnen verder met de lesstof. Net zolang tot je alle facetten van een bepaald vak goed onder de knie hebt. Er lopen deskundige docenten rond die jou precies kunnen vertellen waar je een denk- of rekenfout maakt. En die je kunnen uitleggen hoe je het beter kunt doen.