De leukste hotels voor een nachtje weg


Feiten / woensdag, december 18th, 2019

Heerlijk een nachtje weg met zijn tweeën of met de familie, wie zegt daar nou nee tegen? De decembermaand is de ideale maand om er nog even lekker op uit te gaan. Heerlijk even weg van alle hectiek en even opladen voordat de feestdagen echt gaan beginnen. Ben je opzoek naar een leuk hotel dat net even anders is dan de standaard hotels? Dan hebben we in dit blog een paar leuke opties voor je.

Het Efteling hotel

De Efteling is een geliefd attractiepark bij velen. Naast het geweldige park bestaat er nu ook een heus Efteling hotel. En ja, ook het hotel doet sprookjes tot leven komen. Dit hotel kent verschillende kamers en suites waar jullie helemaal tot rust kunnen komen in een sprookjesachtige omgeving. Daarnaast hebben jullie onbeperkt toegang tot het park waardoor dit nachtje weg nog leuker wordt. In de decembermaand heb je daarnaast ook nog een de winter Efteling. Speciale openingstijden en unieke shows die je alleen tijdens deze periode van het jaar kunt bewonderen. Ben je dus toe aan een sprookjesachtig weekend? Dan hoort een nachtje in het Efteling hotel zeker op jouw lijstje thuis.

De pier van Scheveningen

Ooit de vuurwerkshow van Scheveningen al gezien? Dit spektakel trekt jaarlijks heel wat kijkers en is een genot om naar te kijken. Vanaf de pier van Scheveningen heb je prachtig uitzicht en ook nog eens prachtige hotels waar jullie in kunnen overnachten. Een hotel in Scheveningen is misschien iets minder sprookjesachtig dan het Efteling hotel maar het is wel een onvergetelijke en luxe ervaring.

Een fort omgetoverd tot wellnessresort

In de Beemster vind je een prachtig fort dat helemaal is omgetoverd tot een wellnessresort. Dit wellnessresort biedt alles wat je nodig hebt om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een weekendje relaxen. Het is een unieke locatie wat dit weekend nog leuker maakt. Daarnaast is het ook nog eens een duurzaam hotel en staat het op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Na dit weekendje ontspanning kunnen jullie er weer helemaal tegenaan.

De bijzondere hotels van Van Der Valk

Van Der Valk is waarschijnlijk het meest beroemde hotelketen in Nederland. Deze familie heeft vele prachtige hotels in hun bezit maar ze hebben daar ook een paar bijzondere bijzitten. Zo heeft Van Der Valk een klein romantisch kasteeltje in Limburg en hebben ze een voormalige gevangenis weten om te bouwen tot luxueus hotel. Bij de hotels van Van Der Valk ben je altijd van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn de hotels vaak gevestigd in of nabij grote steden zodat je meteen nog even de omgeving kan verkennen. Meer heb je niet nodig toch voor een heerlijk weekendje weg?