Begin je dag goed met illy koffie


Bij je thuis / donderdag, mei 28th, 2020

Nu je thuis aan het werk bent en dus niet meer kunt bijpraten bij de koffieautomaat op je werk, kun je er maar beter voor zorgen dat je goede koffie hebt om je dag mee te beginnen. En omdat smaken verschillen, kan dat nog wel eens een dingetje zijn in een huishouden met meerdere thuiswerkers. Kies dan voor een goede koffie die gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt: illy koffie. Deze koffie is verkrijgbaar in veel varianten, van decaf tot vol en in bonen en gemalen vorm. Zo heeft ieder lid van jouw huishouden altijd het bakkie "pleur" dat bij hem of haar past.

illy koffie is uniek

Dit merk is over de hele wereld bekend in restaurants en cafés, koffiebars en hotels. En dat is niet zo vreemd. De mooie branding van de koffiebonen zorgen voor een heerlijke smaak en ook de geur is fantastisch. De geur is natuurlijk al een belangrijk onderdeel van je smaakbeleving. Voorheen was illy koffie vooral bekend van de kleine kopjes espresso die je, onder andere, in het vliegtuig kreeg. Tegenwoordig hoef je niet meer te reizen of de deur uit om deze heerlijke koffie te proeven. En dat is, met alle huidige beperkingen en maatregelen, maar goed ook!

Bestel deze koffie online!

En je hebt de lekkerste koffie die je je kunt voorstellen gewoon in huis. Dat is pas een goed begin van je dag! En heb je even een wegtrekker of zit je een beetje weg te doezelen achter je beeldscherm? Dan neem je lekker nog een bakkie illy koffie en je kunt er weer even tegen. Alle varianten zijn online te bestellen. Gemalen koffie of potten met bonen, het is maar net wat bij jouw koffiezetapparaat past. Deze koffie is ook prima tot cappuccino of latte te verwerken. Juist door de stevige smaak, blijf je dan de koffie ook echt proeven. Zoals het hoort!

En wist je dit?

Je kunt online ook je eigen echte koffieplantje bestellen. Een mooi groen plantje dat je, als je het goed verzorgt, met een paar jaar heerlijk geurende bloemen geeft. Direct daarna ontstaan de koffiebonen. Hoe leuk is dat? Ook dit plantje laat je gewoon bij je thuis bezorgen. De Coffea Arabica is een blikvanger in ieder interieur. Zeker in de buurt van het koffiezetapparaat! Het onderhoud van deze plant is niet moeilijk en wijst zich vanzelf. Je kunt deze plant natuurlijk ook cadeau doen aan iemand met wie je, als de lockdown weer klaar is, dringend eens koffie moet gaan drinken.