Je comfortabel maar hip kleden


vrije tijd / woensdag, juni 30th, 2021

Van jong tot oud, mode is voor iedereen van toepassing op een unieke en eigen manier. Het mooie van mode is dat je kenmerken van karakter terug kan zien in de kleding. Natuurlijk zegt kleding niet altijd wat over je persoonlijkheid, maar als je het wel kan laten zien, is dat heel tof. Het zorgt voor een zelfvertrouwen boost. Maar de een is de ander niet en sommige mensen willen het liefst zo comfortabel mogelijk gekleed zijn. Niet gek, wie wil nou niet dat zijn kleren lekker zitten. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat comfortabel niet slonzig wordt, maar wel sportief!

Sneakers

De beste schoenenuitvinding zijn de sneakers. Ze lijken op sportschoenen, maar ze zien er beter uit en ze lopen ook nog eens heel erg lekker. De sneaker is altijd hip en voor iedereen draagbaar. De peuter, de schooljuf, en voor gepensioneerden is het zelfs een uitkomst. Zooltjes schoenen zijn ook altijd nog mogelijk wanneer de sneaker toch niet helemaal bij de voeten past. Zooltjes kunnen zorgen voor extra ondersteuning waardoor er langer op de schoenen gelopen kan worden en er achteraf geen sprake is van pijn in de benen.

Combineren is goud waard

Comfortabel en hip gekleed zijn kan het best bereikt worden als je een beetje goed combineert. Natuurlijk kun je thuis een joggingsbroek en een dikke trui aandoen maar echt hip is het al snel niet meer. Maar als je de joggingsbroek vervangt door een pantalon, krijgt de trui ook meteen een andere uitstraling. Deze pantalon kun je ook uitkiezen op stoef, waardoor het kan voelen alsof je een joggingsbroek aan hebt. En zelfs joggingsbroeken zijn hip tegenwoordig!

De trends volgen

En als je niet weet waar je naar zoekt, kijk dan om je heen. Afkijken is de beste truc om op nieuwe ideeën te komen. Zie je een leeftijdsgenoot met een enorm tof shirt lopen, dan weet je waar je naar opzoek kan. Of heeft een buurtgenoot schoenen voor hallux valgus? Dat zijn schoenen met extra ondersteuning, iets waar je van te voren niet wist waar je het kon vinden. Dat is het fijne van een trend, je ziet het overal om je heen en iedereen heeft er op een eigen manier mee te maken. En je hoeft er niet helemaal in mee te gaan maar je zal er altijd wel een deel van zijn door de kledingkeuzes die je maakt.