Nooit meer beschadigde producten met een luchtkussen envelop


Op het werk / vrijdag, oktober 14th, 2022

Het online verkopen van producten is voor veel bedrijven niet meer weg te denken. Het aantal verkopen online stijgt nog steeds hard door. Het belangrijkste voordeel van online verkopen is dat het een veel groter publiek kan bereiken dan wanneer je alleen fysieke winkels zou hebben. Dit maakt online verkoop ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun bereik te vergroten en meer klanten aan te trekken. Een ander voordeel is dat je geen fysieke winkel hoeft te openen. Wel is het raadzaam om te zorgen voor een snel en efficiënt verzendproces. Maar hoe kun ervoor zorgen dat producten niet beschadigd zullen zijn wanneer ze bij jouw klanten aankomen? In deze blog bespreken we een aantal verpakkingen die zorgen voor een veilig en betrouwbaar verzendproces. 

Het gemak van een luchtkussen envelop

Een luchtkussen envelop, ofwel bubbeltjes envelop, is een soort envelop die is gemaakt van dunne plastic film. Deze envelop wordt gebruikt voor het verzenden van kleine producten, zoals bijvoorbeeld sieraden, elektronica en boeken. Bubbeltjes enveloppen zijn stevig en beschermen de inhoud tegen stoten en schokken. Een bubbeltjes envelop is perfect om je producten beschermd te verzenden. Een luchtkussen envelop is stevig en heeft een speciale bubbelfolie aan de binnenkant die ervoor zorgt dat je product niet beschadigd raakt.

Hoe kun je grote pakketten veilig verzenden?

Maar wat als jouw product te groot is om door de brievenbus te doen? Dan kan een amerikaanse vouwdoos uitkomst bieden. Het is eenvoudig in gebruik en gemaakt van stevige materialen. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om jouw producten extra te beschermen. Hierdoor weet je zeker dat jouw producten in goede staat bij de klant aankomen. Je kunt er ook nog voor kiezen om de Amerikaanse vouwdoos op te vullen met natronkraft, flo-pak opvulmateriaal of noppenfolie. Amerikaanse vouwdozen kun je eenvoudig en snel online bestellen bij Verpakking Voordeel.

Waar kun je een luchtkussen envelop en een Amerikaanse vouwdoos kopen?

Verzenddozen en enveloppen zijn er in verschillende soorten en maten. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om een betrouwbare verpakking te kiezen die perfect aansluit op de grootte en kwetsbaarheid van jouw product. Een luchtkussen envelop en een Amerikaanse vouwdoos kun je eenvoudig bestellen bij Verpakking Voordeel. Vaak heb je de bestelling dan al de volgende dag in huis. Op deze manier kun je snel starten met het inpakken van jouw producten en het genereren van een topomzet. Voorkom beschadigde producten en zorg voor een effectief verzendproces!