Noppies groeit mee met iedere levensfase


Met de kids / maandag, mei 21st, 2018

Ben jij op zoek naar een favoriet merk kleding voor je kinderen? Zoek dan niet verder! Ik heb het ultieme kledingmerk gevonden voor mijn kids en voor mezelf tijdens de zwangerschap. Met Noppies kan je je kinderen in elke levensfase van een hippe outfit voorzien. En mocht je nog een kind willen? Dan kleed je jezelf ook in de positiekleding van Noppies. Wel zo makkelijk en zeker zo mooi!

Positiekleding

Ik begin maar bij het begin. Het begint namelijk altijd met een zwangerschap! Tijdens je zwangerschap wil je je nog mooi en vrouwelijk voelen. De zwangerschap brengt namelijk al genoeg ongemak met zich mee. Maar naast mooi willen zijn, moet de kleding ook comfortabel zijn. Zoals ik al zei, de zwangerschap an sich is al ongemakkelijk genoeg.  Ik kwam tijdens mijn zwangerschap in aanraking met Noppies, aangezien ik positiekleding moest kopen. Wat Noppies voor elkaar heeft gekregen is positiekleding creëren die de ultieme combo van comfortabel, vrouwelijk en mooi in zich heeft. Ik heb mijn zwangerschap heerlijk door gebracht in de positiekleding van Noppies en gaf borstvoeding in hun voedingskleding. Doordat ik alles online bestelde, kwam ik ook via hun website in aanraking met de kindercollectie.

Noppies voor kids

Dus zodoende dat ik na mijn zwangerschap met regelmaat online shopte voor de kinderen. Ze groeien ook zo hard!  Het leuke van de kinderkleding van Noppies is het feit dat ze zowel babykleding als kinderkleding hebben. Tijdens mijn zwangerschap heb ik aardig wat outfits voor mijn baby (Gijs) ingekocht. En nadat hij ouder werd sloeg ik mijn slag met de kinderkleding. Mijn kleine Gijs zag er geweldig uit in hun jongenscollectie. Echt om op te eten! En toen mijn kleine Esmee geboren was, heb ik precies hetzelfde gedaan met haar babykleding. Ze zag er ontzettend schattig uit in de roze rompertjes en schattige jurkjes van Noppies. Wat ik zo fijn vindt aan de kinderkleding van Noppies? Allereerst de kwaliteit. Zoals jullie weten maken kinderen alles vies en moet je elke dag haast wel een was draaien. Ik zat niet te wachten op kinderkleding die na 1 of 2 keer wassen al niet mooi meer was. Bij de kleding van Noppies is dit gelukkig niet het geval. Na meer dan 10 keer wassen, zag het er alsnog mooi uit. Daarnaast vind ik de stijl gewoon ontzettend leuk. Ze geven kinderkleding een vrolijke en speelse twist en zijn op die manier toch anders dan de standaard kinderkleding merken. En wie houdt er van standaard? Ik in ieder geval niet!