Peter Kaiser hakken, geen gebroken hakken meer


vrije tijd / maandag, juni 18th, 2018

Gelegenheid na gelegenheid en maar weinig leuke schoenen in de kast. Weinig heeft voor de één een andere betekenis dan voor de ander, maar toch. De vraag blijft elke keer: ‘’ welke schoenen moet ik nu weer aan?’’ Het is een probleem waar veel vrouwen bekend mee zijn en dus vroeg ik mij af wat een oplossing zou kunnen zijn. Pak wat te eten en te drinken, want je gaat zo lezen waarom je een weloverwogen keuze moet maken voor je schoenen. Als je je aan een merk houdt moet het goedkomen. Voor mij is Peter Kaiser hét hakkenmerk voor tijdens formele gelegenheden.

Voordat ik alleen maar Peter Kaiser schoenen droeg

Het heeft mij een hoop getreuzel en getwijfel gekost om dit te delen (wil ik bij voorbaat even kwijt). Twee jaar geleden was namelijk het jubileum van mij oom en tante. Het was de bedoeling dat iedereen er netjes heen ging (in jurken en pak). Ik moet zeggen dat ik een super leuk jurkje aan had, hij is rood van kleur en tot net boven de knie. Helaas had ik toen nog niet eens één paar Peter Kaiser schoenen in de kast staan. Wel heb ik leuke hakjes kunnen vinden die perfect paste bij het jurkje. Mijn outfit was perfect en ik had niks te klagen, totdat ik de zaal binnen liep (waar iedereen mij zag). Je kunt het nu misschien al zien aankomen, maar mijn hak brak dus af. Niet een beetje, maar helemaal. Het was verschrikkelijk! Na die dag besloot ik om op zoek te gaan naar een merk met kwaliteit. Peter Kaiser was de oplossing! Nooit meer zal ik zomaar een ander merk hakken dragen.

Peter Kaiser collectie

De hakken in de collectie van dit merk zijn absoluut ideaal voor elke (formele) gelegenheid. Door de goede kwaliteit en de stevigheid van Peter Kaiser pumps is de kans op een gebroken hak heel klein. Peter Kaiser heeft in de pump collectie een hoop verschillende soorten modellen en prints. Het is daarom niet moeilijk om voor elke gelegenheid weer voor een paar Peter Kaiser schoenen te gaan. Of je nu van basic zwart houdt, van een dierenprintje of knalroze, Peter Kaiser heeft het! Dat maakt het voor mij ook zo makkelijk om bij dit merk te blijven.

peter kaiser

Shop de hakken online

Geen stress, want ik ben er voor je met tips. Je wilt nu waarschijnlijk weten waar je de schoenen kunt vinden. Op de van Arendonk website kun je een aanbod aan Peter Kaiser hakken vinden. Lekker online dus je hoeft er de deur niet voor uit! Ik hoop je met deze blog te kunnen behoeden voor waardeloze hakken!