Pokemon booster packs: een klein zakje – veel plezier!


vrije tijd / vrijdag, februari 25th, 2022

De echte verzamelaar kan niet zonder Pokemon booster packs. In Pokemon booster packs zitten natuurlijk Pokemon kaarten, wel tien zelfs, maar de kans is ook aanwezig dat je er een echt bijzondere Pokemon kaart in vindt. Je weet het niet, want de Pokemon booster packs zijn altijd verpakt in ondoorzichtig folie. Dat maakt het verzamelen van Pokemon kaarten ook nog steeds zo spannend. Heb je een bundel Pokemon booster packs gekocht? Neem dan de rest van de dag maar vrij om je nieuwe kaarten te bekijken.

Heb je niet genoeg aan een paar Pokemon booster packs?

Bestel dan een Elite Trainer Box. In deze box zitten 8 tot 10 pakjes Pokemon kaarten, daarbij is de box zelf ook al schitterend om te zien. Heb je een speciale ruimte om je Pokemon collectie uit te stallen? Dan horen deze boxen daar zeker bij! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om iedere keer één pakje kaarten te bestellen, maar wat nu als je eens echt een grote hoeveelheid van de nieuwste kaarten binnen krijgt? Dan gaat je verzamelaarshart echt sneller kloppen. De kaarten zijn en blijven echte collectorsitems en je kunt met de grote Elite Trainer boxen zomaar al snel je nieuwe serie compleet hebben.

Hoe kom je aan die speciale kaarten?

Het is natuurlijk, voor de échte verzamelaar, een uitdaging om zelf een complete serie te verzamelen. Je wilt niet online gaan en alleen die ene kaart kopen, tenzij het echt niet anders kan. Het is daarom dat Pokemon nog steeds zo populair is, er worden ieder jaar weer nieuwe series uitgebracht. De een nog mooier dan de ander. Als jij gek bent op een bepaalde serie kan het heel leuk zijn om contact te leggen met andere verzamelaars en door middel van ruilen je favoriete serie compleet te krijgen. Natuurlijk kan je ook de gok wagen en gaan spelen met je kaarten. Maar vergis je niet: je zou kunnen verliezen!

Pokemon is voor jong en oud

Pokemon is al heel wat jaren bekend in Nederland. In het begin was het een enorme hype, waarin ieder kind zoveel mogelijk Pokemon kaarten wilde verzamelen. Later zakte dit wat af, maar de echte verzamelaars zijn er nog steeds. Ook jonge kinderen beginnen nog steeds met een nieuwe verzameling Pokemon kaarten. Er zijn speciale mappen beschikbaar met insteekhoezen om de kaarten zo mooi mogelijk te houden. De allereerste kaarten kunnen, als ze in topconditie zijn, echt wel heel veel geld opleveren!