Wat is tijdloze herenmode?


Onderweg / dinsdag, mei 25th, 2021

Mannen zijn vaak over het algemeen een stuk makkelijker dan vrouwen. Dit is dan ook de reden dat ze een stuk minder de behoefte hebben om vaak te shoppen of een mega kledingkast willen hebben. Vaak heeft een man genoeg aan een aantal paar items die tijdloos zijn en die dan ook met alles gecombineerd kunnen worden. Denk aan polo shirts of een effen pantalon. En deze mannen hebben dan ook geluk, want veel bekende items voor mannen blijven ook tijdloos. Deze items gaan we vandaag eens uitgebreid bespreken!

Polo shirts

Zoals we in de inleiding al benoemde: polo shirts. Polo’s kunnen met alles gecombineerd worden en zijn ook voor meerdere gelegenheden geschikt. Denk aan sportactiviteiten, een avondje uiteten, een dagje slenteren door de stad, ga zo maar door. Als je op vakantie gaat en je neemt als man zijnde een aantal polo shirts mee in de koffer, kan je deze shirts meerdere keren op de dag aantrekken. Of je neemt er maar een paar mee en wast het op vakantie meerdere keren, zodat je zo min mogelijk hoeft in te pakken…

Pantalons

Pantalons zijn voor zowel mannen als vrouwen onmisbaar in de kledingkast. Een pantalon kan op verschillende manieren gedragen worden: netjes, chique, casual, sporty, op elke manier mogelijk hoe jij het zou willen. Een pantalon kan gedragen worden naar werk, naar een bruiloft, een begrafenis, dagje terras, ga zo maar door. Ook zit een pantalon erg lekker dus is het ook nog eens comfortabel. Pantalons komen natuurlijk in verschillende kleuren en patronen, dus daar kan je zo gek mee gaan zoals je dat zelf wilt. 

Sweater

Wat je nu weer terug ziet komen voor de heren, zijn crewneck sweaters. Dit zijn sweaters met een wat hogere hals. Dit is een heerlijk item om elke dag te dragen en het fijne hieraan is dat je het ook weer op verschillende manieren kunt stylen. Veel mensen associëren een sweater vaak met chill kleding, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Je kan dit ook makkelijk naar je werk dragen met een wat langer shirt eronder en een nette spijkerbroek. Zo zie je er basic uit, maar voelt het alsof je in je chill pakje aan het werk bent. Hetzelfde geldt voor hoodies. Dit hoeft namelijk ook niet altijd alleen thuis gedragen te worden. Hier kan je een sportieve draai aan geven zodat je er met een dagje op pad er hartstikke leuk uit ziet, maar ook lekker kan bewegen.