De beste kledingmerken voor hem en haar


Bij je thuis, vrije tijd / maandag, april 19th, 2021

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel kledingmerken op de markt te vinden. Bijna iedere sporter of muzikant heeft nu wel zijn of haar eigen kledinglijn. Hierdoor kan het voor de consument steeds moeilijker worden om de juiste kleding te vinden die hem of haar het meeste aanspreekt. Het brede aanbod geeft de consument ontzettend veel keuzemogelijkheden. Dit is uiteraard een goede zaak, alleen kan het grote aanbod soms ook een minder positief effect hebben. Een breed aanbod kan er namelijk tevens voor zorgen dat de consument niet meer weet waar er gekeken moet worden. Daarom is het fijn om soms een paar merken uit te lichten waar veel mensen over de jaren een duidelijke voorkeur voor hebben gekregen. Twee van deze merken zijn: black bananas en Ab lifestyle. 

 

Black Bananas

Black bananas is een streetstyle merk van Nederlandse bodem met een breed aanbod van diverse kledingstukken. Doordat het merk zo’n breed aanbod heeft, is er voor iedereen wel iets te vinden van dit merk. De stukken zijn vooral gebaseerd op praktische kleding die tegelijkertijd een stijlvol uiterlijk hebben. Het merk heeft kleding in diverse categorieën zoals trainingspakken en diverse comfortabele truien en broeken. Voor de damesafdeling zijn er ook meerdere shorts en jurken te vinden van black bananas. Black bananas staat daarnaast ook bekend om hun jassen en petten. Door de uitgesproken stijl van black bananas zal iedereen dit betreffende merk op straat herkennen. Diverse tassen en accessoires behoren tot de collectie van dit merk, waardoor zij werkelijk alles wat je qua kleding maar nodig kan hebben aanbieden. Tevens is er voor de heren nog ondergoed van dit merk te verkrijgen. Dus ook voor de comfortabele boxers is dit het ideale merk.

 

Ab Lifestyle

Een ander populair merk is Ab lifestyle. Dit merk is alleen voor de heren en is net als black bananas klein gestart. Ab lifestyle is begonnen met petten, waarmee het merk bekend is geworden. Nadat het merk eenmaal naam voor zichzelf gemaakt had, zijn ze gaan uitbreiden naar diverse kledingstukken, zoals truien, broeken en trainingspakken. Tevens heeft het merk uitermate populaire winterjassen in de lijn. Deze zijn erg warm en zitten zeer comfortabel. De prijzen van Ab lifestyle zijn daarnaast relatief goedkoop. Zo krijg je bij dit merk waar voor je geld met kwalitatieve kleding, zonder dat je hiervoor al te veel geld hoeft uit te geven. Ab lifestyle is er voor de moderne man die er met comfortabele kleding toch erg stijlvol uit wil zien.