Gecoat tafellinnen voor een lange zomer


Feiten / woensdag, augustus 1st, 2018

Misschien komt het wel omdat we in ons kleine landje een groot gedeelte van het jaar binnen moeten blijven: zodra het weer het maar even toelaat, willen we met zijn allen naar buiten! En als het even kan willen we ook buiten eten, de meeste Nederlanders zijn er dol op! Op zo’n mooie zomerdag probeer je het natuurlijk zo gezellig mogelijk te maken. Met een gecoat tafellinnen kleed je je buitentafel gezellig aan. Met een vrolijk gestreept tafelkleed van katoen met coating heb je niet alleen een sfeervol gedekte tafel, je hoeft ook niet meer bang te zijn voor vlekken op je nieuwe tafelkleed. Het gecoat tafellinnen is namelijk gewoon met een nat doekje schoon te maken.

Gecoat tafellinnen

Of je nu gaat barbecueën of gewoon je dagelijkse maaltijd van binnen naar buiten wilt verplaatsen, met afneembaar gecoat tafellinnen maak je er altijd een geslaagde avond van. De stoffen zijn gemaakt van een zware kwaliteit katoen, waardoor het mooi soepel valt. Omdat de stof aan één kant is voorzien van een speciale coating is deze in een handomdraai met een nat doekje schoon te maken. Wees niet bang voor een ongelukje met wijn, saus of olie: een vaatdoekje is zo gepakt. En indien nodig kan het tafelkleed ook gewoon in de wasmachine en kun je het aan de achterkant even snel strijken. Gecoat tafellinnen is perfect schoon te houden!

Gecoat tafellinnen met strepen

De katoen met coating is vooral geschikt als tafellinnen. Op veel webshops vind je een uitgebreide collectie in vrolijke en actuele kleuren. Door de speciale coating is de stof minder geschikt om voor kussens te gebruiken. Wel zag ik op dezelfde site leuke strandstoelen en krukjes in dezelfde gestreepte kleurstelling. Ben je niet zo heel handig met de naaimachine, geen probleem. De stof rafelt niet, dus je hoeft er niet perse een zoom in te leggen. De katoen met coating is verkrijgbaar in 160 en 180 cm breed en per strekkende meter te koop. Meet je tafel op, houd rekening met een overslag aan beide kanten en je weet hoeveel je nodig hebt. En kom je er zelf niet uit, dan helpen zij je om uit te rekenen hoeveel stof je nodig hebt voor je gecoat tafellinnen.

Met een nat doekje schoon te maken

Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken, dan kun je natuurlijk ook gewoon kiezen uit de kant-en-klare tafelkleden. Ze zijn van dezelfde stof, dus ook lekker snel weer schoon, en verkrijgbaar in 3 standaard maten. Kijk maar eens op de webshops die gecoat tafellinnen verkopen. En als jij een afwijkende maat tafel hebt, dan maken ze er eentje voor je op maat. Helemaal leuk!