Geslaagd? De leukste cadeautips vind je hier!


Op school / vrijdag, mei 24th, 2019

De meeste scholieren zullen na het halen van hun diploma meteen beginnen met een vervolgopleiding. Daarom is het superleuk (en nuttig!) om als cadeau een mooie schooltas te krijgen. Een laptoprugzak is bijvoorbeeld enorm handig, maar een chique leren schoudertas is natuurlijk ook niet verkeerd! Zie jij een schooltas als cadeautje voor je slagen ook wel zitten? In dit artikel geven we een aantal tips!

(Anti-diefstal) rugzak

Voor veel studies heb je tegenwoordig een laptop nodig, dus is een goede laptoptas essentieel. Let er bij het kopen van een laptoptas op dat er ook ruimte is voor andere spulletjes, zoals je lunch, boeken en een papiermap. Verder zijn laptop rugzakken enorm populair onder scholieren en studenten, want deze dragen het makkelijkst en tegenwoordig zijn er superleuke modellen te verkrijgen. Ga je vaak met het OV? Dan is een anti-diefstal rugzak misschien ook een goed idee, want zo verklein je de kans aanzienlijk dat dieven er met je dure laptop vandoor zullen gaan als je in een drukke bus staat of door de stad loopt!

Leren schoudertas

Niet zo fan van een rugzak? Dan is een elegante leren schoudertas ook een superleuk cadeau om te vragen! Een leren tas is namelijk enorm duurzaam, want voor heel veel soorten leer geldt: hoe ouder, hoe beter. Een leren schoudertas is dus echt zo’n cadeau waar je je gehele studententijd en misschien zelfs erna nog plezier van gaat hebben. Zie je dit ook wel zitten? Kies dan een simpel en tijdloos model in een neutraal kleurtje uit, zoals donkerblauw, zwart of bruin. Op deze manier weet je zeker dat je voorlopig nog niet uitgekeken zal raken op je mooie schooltas!