Gietvloer in het hele huis


Bij je thuis / maandag, oktober 21st, 2019

Tegenwoordig wordt het gebruik van gietvloeren in huis alsmaar populairder. En dat is ook niet zo gek! Gietvloeren hebben namelijk heel wat voordelen. Ontdek waarom het een goed idee is om voor gietvloer te kiezen in het hele huis!

Je bespaart jezelf moeite én tijd

Gietvloeren zijn naadloos en daardoor zijn ze ook makkelijk om te onderhouden. Er kruipt dus geen vuil tussen de voegen en de gietvloeren stoten ook stof af. Gietvloeren zijn dus echt een droom voor zij die niet graag dagelijks kuisen! Door een gietvloer te laten plaatsen, bespaar jij dus heel wat moeite en tijd uit. En die zal je vast wel goed kunnen gebruiken als je bezig bent met het renoveren van je nieuwe woning.

Vele toepassingen

Ze zijn verschillende soorten gietvloeren waaruit je kunt kiezen, al worden de epoxy of polyurethaan gietvloer het meest gebruikt. Deze gietvloeren bestaan in tal van verschillende kleuren en passen daarom bij elke interieurstijl en past het ook mooi bij een leren hoekbank.

Gietvloer is dé ideale keuze als je kinderen hebt

Gietvloeren zijn veerkrachtig en duurzaam, ze kunnen dus tegen een stootje. Ook omdat ze scheur- en krakvrij zijn. Om die redenen zijn ze dé ideale keuze als je kinderen hebt. Daarnaast is een gietvloer één van de makkelijkste vloeren om vloerverwarming in te verwerken, zo kunnen je kinderen heerlijk genieten van warme voetjes. Zo worden ze ook niet ziek.

Gietvloeren zijn veilig en vochtdicht

Gietvloeren zijn brandwerend en daardoor garanderen ze de veiligheid van jou en je gezin. Gietvloeren staan mooi in elke kamer, maar ze zijn ook zeer geschikt voor de badkamer omdat ze waterdicht zijn.

Een luxueuze uitstraling

Hoewel je gietvloeren kunt gebruiken voor elk interieur passen ze bijzonder goed bij een industriële inrichting of een moderne inrichting. De gietvloer straalt namelijk klasse en luxe uit. Gietvloeren komen in diverse kleuren materialen en kwaliteit. Een kwalitatieve gietvloer komt van hollandse bodem.