Een baard implantatie voor iedereen


Feiten / dinsdag, juni 22nd, 2021

Niet alle mannen zijn gezegend met een volle baardgroei. Het merendeel heeft juist een baard die moeilijk vol of lang te krijgen is. Zo kun je last hebben van kale plekken in je baard of een lage baardgrens waardoor de baard niet mooi aansluit bij de vorm van je gezicht. Een baard hebben is voor veel mannen een belangrijk iets, het straalt mannelijkheid uit en vaak ben je al vanaf je pubertijd aan het kijken of er al iets gebeurd daar op je gezicht. Valt de groei van je baard je tegen dan kun je altijd kiezen voor een baard implantatie. Dit is een ingreep waarbij eigen donor haartjes worden gebruikt om een mooie volle baard te creëren. Ook is het hebben van een baard heel belangrijk voor transseksuelen, de baard laat je je meer mannelijk voelen, maar door dat het testosteron kunstmatig wordt verkregen is de kans op een mooie mannelijke baard erg klein. Een baard implantatie kan er voor zorgen dat jij je zelfverzekerder voelt. 

Je baard is goud waard

Tegenwoordig is het hebben van een volle lange baard erg trendy. Op televisie en reclames zie je overal mannen met volle, stralende baarden. De Vikingen hadden natuurlijk al de mooiste ruigste baarden en een stoere baard is precies dat waar jij naar verlangt. Helaas merk je dat wanneer jij jouw baard laat groeien deze er helemaal niet stoer en ruig uit ziet. Eerder plukkerig en wat dunnig. Absoluut niet zoals je je had voorgesteld. Niets om je voor te schamen natuurlijk en al helemaal niets wat niet opgelost kan worden. Door een baard implantatie te laten doen hoef je je nooit meer te schamen voor je baard. Er worden eigen donor haartjes uit je achterhoofd gebruikt om de baard zo te maken zoals jij hem altijd voor je zag in je dromen. Of je nou gaat voor een stoere Viking baard of een kort verzorgd baardje, door je met eigen donor haren te laten implanteren zie je er altijd tip top uit! 

Het beste resultaat in haartransplantatie 

Onderga je in Turkije haartransplantatie dan kies je voor de beste zorg en het beste resultaat. Turkije loopt voor op andere landen qua technieken en apparatuur. Ze zorgen er altijd voor dat ze de laatste ontwikkelingen kennen en hebben meerdere certificaten behaald op het gebied van haartransplantatie. De apparaten die zij hebben zijn ook allemaal volgens de laatste ontwikkelingen en je wordt door echte specialisten geholpen. Tijdens je verblijf in Turkije voor je haartransplantatie krijg je 24/7 zorg aangeboden. Je logeert in een hotel en niets zal je ontbreken voor een goed en snel herstel.