Genieten tijdens de feestdagen


vrije tijd / dinsdag, december 28th, 2021

Het einde van ieder jaar sluiten we samen af tijdens de feestdagen. Familie en vrienden komen bij elkaar om terug te blikken op het afgelopen jaar en samen proosten we op een gelukkig nieuw jaar. Ben jij je aan het verheugen op de feestdagen dit jaar? Bereid je dan alvast voor op het kerstdiner, zoek de uniekste cadeaus uit voor onder de kerstboom en vier Oud & Nieuw als nooit tevoren. 

Kerstdiner voorbereiden

Ieder jaar komen families in Nederland weer bij elkaar om samen kerst te vieren. Een kerstdiner mag dan ook niet ontbreken. Wil je dit jaar uitpakken? Dan zijn hier een aantal tips om het kerstdiner nog unieker te maken. Ten eerste is het leuk om de tafel aan te kleden met een mooi tafelkleed, naambordjes, gouden confetti, bijpassende servetten en noem zo maar op. Zorg ervoor dat de tafel er als een feestje uitziet. Ten tweede is het geweldig om verschillende gerechten te kunnen proeven tijdens het diner. Ga dan ook eens voor meerdere kleine gerechten in plaats van één hoofdgerecht. Tenslotte kun je het kerstdiner vrolijker maken met een spel. Geniet samen van charades of speel ‘Wie ben ik?’. Leuk voor de hele familie!

Cadeautips 

Cadeautjes onder een kerstboom zijn onmisbaar. Toch is het ieder jaar een hele uitdaging om voor iedereen een uniek cadeau uit te zoeken. Je kunt je vader natuurlijk niet weer een boek geven en ondertussen heeft je moeder ook al genoeg keukengerei. Het is tijd voor nieuwe inspiratie. Het is een aanrader om een paar weken voor kerst eens de stad in te gaan om rond te kijken in alle etalages. Vaak stallen winkels hier hun mooiste producten uit, die ervoor zorgen dat je op ideeën komt leuke cadeaus. Verder is het natuurlijk een optie om op het internet te zoeken naar cadeautips. Vooral Pinterest zal je helpen aan creatieve cadeaus. Vele anderen zijn je al voorgegaan. Ontdek dan ook snel wat voor inspiratie jij op Pinterest kunt vinden. 

Oud & Nieuw

Na kerst gevierd te hebben met familie, is het de hoogste tijd voor een leuk Oud & Nieuw feest. Hoe vier jij het dit jaar? Misschien is het een leuk idee om zelf een feest te organiseren om het nieuwe jaar goed in te luiden. Versier samen met vrienden je huis en zorg ervoor dat er genoeg sterretjes en partypoppers zijn voor alle gasten. Ook is het leuk om countdown bags in huis te halen. Vraag aan een aantal vrienden of zij iets willen meenemen naar het Oud & Nieuw feest wat symbool staat voor het afgelopen jaar. Wanneer alle gasten aankomen verzamel je alle leuke herinneringen en stop je ze in verschillende tasjes. Ieder uur kun je dan een aantal countdown bags openen om geweldige herinneringen op te halen. Heb jij een vuurwerkangst hond? Dan is het natuurlijk ook leuk om een verrassingstasje met lekkers te maken voor je hond.