Wat zijn de leukste kerstmarkten in het buitenland?


vrije tijd / maandag, december 30th, 2019

Die heerlijke tijd van het jaar is nu eindelijk toch echt aangebroken. De openhaard gaat aan, alle familie bij elkaar, cadeautjes uitpakken en daarna heerlijk eten. Het is kerst! Heb jij al plannen gemaakt? Wellicht vind jij het leuker om erop uit te gaan en de leukste kerstmarkten te bezoeken. Waar zijn eigenlijk de leukste kerstmarkten in het buitenland? Je bent hier in ieder geval op het juiste adres om antwoord te krijgen op jouw vraag.

Valkenburg

Valkenburg ligt nog in Nederland maar voor de meeste mensen is dit al een stuk rijden. Voor de leukste kerstmarkten hoef je namelijk niet persé naar het buitenland. Één van de meest bezochte kerstmarkten van Europa is  namelijk die van Valkenburg. Hier worden in de grotten een markt opgezet die erg knus aanvoelt. Dit is zeker een hele beleving!

Düsseldorf

Wil jij toch liever wat meer avontuur opzoeken en naar het buitenland gaan voor een kerstmarkt? Dan raden wij zeker de kerstmarkt van Düsseldorf aan. De stad wordt omgebouwd tot een waar winterparadijs. Ook Dusseldorf is natuurlijk lang stuk rijden. Heb jij een private lease auto? Check dan van te voren of je nog genoeg kilometers over hebt. Heb jij een auto van de zaak? Zorg er dan voor dat je zeker weet dat je verzekerd bent in het buitenland. Dit is bij zakelijk leasen niet altijd het geval. In sommige gevallen mag je helemaal geen privé kilometers rijden. Als je eenmaal in Düsseldorf bent zal je meteen helemaal op gaan in de kerst sfeer. De stad is verlicht met de mooiste sfeerverlichting.

Londen

Reis jij toch liever met vliegtuig? Dan is de kerstmarkt in Londen een optie voor jou. Met een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol ben je al binnen een uur in Londen. Londen is een grote stad en er zijn daarom meerdere plekken die het bezoeken waard zijn. In de Hyde Park wordt jaarlijks het Winter Wonderland georganiseerd. In het centrum van London is het Southbank Centre Winter Festival te vinden. Dit festival is volledig gratis en is voor veel inwoners van Londen een veel bezochte plek.

Ga jij naar het buitenland met de kerstdagen of blijf je toch liever in het land? Wij wensen jou in ieder geval een leuke tijd toe.