Kersttrends 2021


vrije tijd / woensdag, oktober 27th, 2021

Nog twee maanden en dan kunnen alle kerst fanaten weer aan de slag. De zolder wordt weer opgedoken en dozen met versiering vinden hun weg naar beneden, om na maanden en maanden eindelijk weer gebruikt te worden. De spullen heb je misschien al jaren, maar de trends veranderen continue. Dit geldt dus ook voor de kerstwereld! Om er voor te zorgen dat jij weer helemaal up to date bent wat betreft de nieuwste kerst trends, hebben we dit blog gemaakt!

Zacht

Na anderhalf jaar weten we inmiddels hoe het is om thuis te zitten. Het is tijd om het weer helemaal knus te maken voor de koude maanden! De zachte trend brengt zachte kleuren met zich mee die je zo uit de natuur kan halen ter inspiratie. Het is een echt kalmerend thema perfect geschikt voor de huismus.

Knutselen

Dit is natuurlijk dé trend voor de creatievelingen onder ons. Het is helemaal hip om je eigen kerstversiering te knutselen. Op deze manier kan je het zowel binnen als buiten helemaal aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Wat dacht je van vlaggen bedrukken met jouw favoriete kerstprintje om in de tuin te hangen? Of misschien wat meer industrieels met resthout of lederen accessoires. Het is helemaal aan jou!

Wat ook leuk is en bij deze trend past is lekker de natuur in voor de spullen om mee te knutselen. Met de dennenappels die je op de grond vind, takjes van de dennenboom of een mooie gedroogde boomstam. Zo kan je alle kanten op. Wanneer je de spullen om te knutselen uit de natuur haalt is het natuurlijk wel belangrijk om de natuur niet aan te tasten. Pak daarom alleen de spullen die al op de grond liggen en zaag bijvoorbeeld geen bomen door.

Magisch

Het is ook de tijd om een eerbetoon te doen aan het prachtige heelal waarin we rondzweven. De maan en sterren maken deel uit van één van de nieuwste kersttrends. In combinatie met donkere kleuren zoals de hemel zelf: zwart en donkerblauw. Je kan de sterren en manen versieren met licht, voor een leuker effect. Fairybell verlichting is hiervoor uitermate geschikt. Zo is het net alsof je romantisch ligt te kijken naar de sterrenhemel. Zie jij al een vallende ster? In dit geval is het te hopen van niet natuurlijk.

Dat waren ze dan, de beste kerst trends voor 2021. Zet de houtkachel maar vast aan, de koude dagen staan weer voor de deur. Ik weet zeker dat jij met behulp van deze trends er lekker warmpjes en sfeervol bij zult zitten!