Memorabele activiteiten om te ondernemen met je vrienden


Met vrienden / maandag, oktober 12th, 2020

Er zijn ontzettend veel dingen die je samen met je vrienden kunt gaan doen. Toch is het altijd lastig om iets te bedenken wanneer iedereen tijd heeft. Waarschijnlijk herkent iedereen dit probleem. Lees zeker verder als je op dit moment op zoek bent naar leuke activiteiten om samen met je vrienden te ondernemen.

Spelletjes

Er zijn eindeloos veel spelletjes om uit te kiezen als je iets leuks wil doen met je vrienden. De eindeloze keuze maakt het vaak juist moeilijker om te kiezen wat jullie gaan doen. Je zou kunnen kiezen voor een simpel, maar toch hartstikke leuk bordspel. Daarentegen kun je er ook voor kiezen om een hele actieve versie van bekende spelletjes te doen. Je zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken of levend stratego iets voor je is. Dit is ontzettend leuk, maar je moet er wel heel veel ruimte voor hebben. Je kunt ook het spel ik hou van holland overwegen. Dit ken je misschien wel van het televisie programma. Dit spel werkt ongeveer hetzelfde als het spel wat op televisie gespeeld wordt. De groep wordt opgedeeld in twee teams die tegen elkaar gaan strijden in allerlei verschillende spelletjes.

Skydiven

Als je met je vriendengroep gaat skydiven, zal je dat gegarandeerd nooit meer vergeten. Van de uitleg op grond tot het moment dat je uit het vliegtuig springt, het zal een onvergetelijke ervaring worden. Als je nog nooit zelfstandig uit een vliegtuig gesprongen bent, zal je de sprong maken met een instructeur op je rug. Dit is natuurlijk zo omdat het veel veiliger is wanneer er iemand met de nodige ervaring toezicht houd op iemand die voor de eerste keer gaat skydiven. Wel moet je er rekening mee houden dat skydiven best wel prijzig kan zijn. Dit is dus een activiteit waar je een fors budget voor nodig hebt.

Escaperoom

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, een escaperoom. De naam zegt het eigenlijk al een beetje, het is een kamer waar je uit moet ontsnappen. Je wordt met een groep in de kamer gezet en er zijn allerlei opdrachten die gedaan moeten worden voor iemand er uit mag. Het is de bedoeling dat je geen hints krijgt waardoor je alles zelf uit zal moeten zoeken. In veel escape rooms is het wel mogelijk om hints te krijgen, maar alleen wanneer je er met je groep echt niet uitkomt. Het is de bedoeling dat je door middel van teamwork en overleg uit de kamer komt.

Paintball

De meeste mensen zijn al bekend met paintball. Tijdens paintball wordt een fictieve oorlog uitgevochten door twee teams. De wapens schieten balletjes met verf erin, hierdoor kun je exact zien wie er geraakt zijn. Doordat er een forse kracht achter deze schoten zit, is het niet prettig om door een paintball gun geraakt te worden. Als je besluit om te gaan paintballen met je vrienden, is het belangrijk om oude schoenen mee te nemen. Daarnaast is het ook verstandig om oude kleding te dragen, ondanks dat je een pak draagt om jezelf te beschermen tegen te schoten.