Michael Kors, mijn top 3 favoriete items


Feiten / woensdag, oktober 24th, 2018

Wie Michael Kors hoort denk vaak meteen aan de tassencollectie. Ook niet zo gek want hier is het merk immers bekend mee geworden. Toch heeft Michael Kors zijn collectie de laatste jaren flink uitgebreid en zijn er inmiddels ook schoenen, kledingstukken en accessoires terug te vinden. In deze blog vertel ik je meer over mijn favoriete items van Michael Kors.

Michael Kors sneakers

De schoenen van Michael Kors zijn pas vrij recent aan de collectie toegevoegd maar dat maakt ze zeker niet minder waar. Als we bijvoorbeeld kijken naar de sneakers zie ik alleen maar juweeltjes voor bijkomen. Michael heeft zijn nieuwe talenten helemaal gevonden. Neem bijvoorbeeld de sneakers cosmo trainer logo van het merk. Deze sneakers zien er stoer uit. Met de dikke witte zool die in het midden kort wordt onderbroken, de glanzende details op de hak en de kleuren die verkrijgbaar zijn maken menig sneakerfan helemaal crazy. Dus ben je opzoek naar nieuwe sneakers dan raad ik je deze zeker aan.

Tassen van Michael Kors

Dit item mag natuurlijk niet ontbreken. Het is immers het product waar Michael Kors mee bekend is geworden. De tassen zijn verkrijgbaar in alle maten. Of je wil gaan voor een mooie clutch of een stoere schoudertas, dit merk heeft alles in de collectie. Maar dat is nog geen eens het leukste aan deze tassen. Ik ben vooral groot fan van de uitstraling. Michael Kors staat voor elegantie en straalt klasse uit. Een kleur die we dan ook veel zien terug gekomen is zwart. Dit wordt versterkt door gouden details. Het logo van het merk, MK, staat vaak ook nog in het goud afgebeeld. Zeg nou zelf, wie wil zo’n tof item nou niet in zijn kledingkast hebben hangen.

Michael Kors hakken

Naast de sneakers heeft Michael Kors ook ontzettend toffe hakken in de collectie toegevoegd. De hakken zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld de klassieke hak, de pumps maar ook de wat stoerdere bikerboots. Alle schoenen zijn sowieso voorzien van het logo en dat vind ik misschien nog wel het tofste. Als we bijvoorbeeld kijken naar de brown elaine bootie zijn we op de hak een heel schattig logo van MK afgebeeld in het goud. De rest van de schoen is bruin wat dus een heel mooi contrast is. Het logo geeft de schoen dus even net die klassieke touch.

Ben je benieuwd welke items er nog meer terug te vinden zijn in de collectie. Neem dan snel een kijkje!