Nikon D7200: schiet de mooiste plaatjes!


Bij je thuis / maandag, januari 22nd, 2018

Fotografie groeit niet alleen ontzettend als beroep, maar is ook een steeds meer beoefende hobby aan het worden. Waar professionele camera’s met vervangbare lenzen eerst alleen voor de professionals waren weggelegd, zijn ze in steeds meer huishoudens te vinden. Nikon laat met de Nikon D7200 zien dat iedereen professionele foto’s kan maken met een goed uitgeruste camera. Met de functies van de allerbeste camera’s op de markt is de Nikon D7200 een grote stap vooruit!

Kwaliteiten van de Nikon D7200

De nieuwe Nikon D7200 ligt lekker compact en licht in de hand, maar heeft nieuwe professionele functies en mogelijkheden om de allerbeste foto’s te kunnen maken. De Nikon D7200 heeft een nieuwe beeldprocessor die minder stroom verbruikt, waardoor je nog meer foto’s kan maken of langer kan filmen dan met zijn voorganger. Ook is de camera voorzien van een scherp 3.2 inch beeldscherm, waardoor je goed en groot je foto’s kunt bekijken. Hij is uitgerust met een 24,2 megapixelsensor en heeft een hogere mogelijke iso-waarde dan zijn voorganger. Ook heeft de Nikon D7200 een nieuwe processor en daarmee verbeterde beeldverwerking, waardoor je foto’s minder ruis bevatten.

Waarom de Nikon D7200?

Allerlei redenen dus waarom de nieuwe Nikon een prachtcamera is. Maar er zijn nog veel meer voordelen die de Nikon D7200 nét een stukje beter maken dan andere camera’s. Hij heeft namelijk niet alleen Wi-Fi maar ook NFC, near field communication. Als je de Nikon app op je smartphone of tablet installeert kun je de camera op afstand bedienen. Ook kun je je nieuw geschoten foto’s direct via de internet verbinding op je facebook of andere social media plaatsen. Daarbij heeft de camera een nieuwe time lapse functie en betere filmmogelijkheden, en een grotere buffer die het mogelijk maakt om sneller actiefoto’s te kunnen nemen.

Een camera voor iedereen

Voordeel aan Nikon camera’s is dat de mogelijkheden blijven groeien, de kwaliteit steeds hoger wordt maar de camera’s toch compact en betaalbaar blijven. Hiermee creëert de Nikon D7200 voor iedereen de mogelijkheid om te fotograferen op professioneel niveau, zonder allerlei ingewikkelde knoppen en opties waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Of je nou echt de fotografie in wil gaan, een keer wil kijken of het iets voor je is en fotoshoots met je vrienden houden of simpelweg foto’s van je huisdieren of op familieverjaardagen wil maken die wél scherp zijn, met de Nikon D7200 kan het allemaal. En met een paar simpele stappen heb je jouw nieuwe foto’s met de nieuwe Wi-Fi opties zo aan de wereld laten zien!