Trots zijn op jezelf mag absoluut.


Feiten / vrijdag, april 17th, 2020

We weten allemaal dat Instagram een vertekend beeld geeft en dat het ideale schoonheid ideaal soms niet bereikbaar is voor mensen. Maar er mag ook gezegd worden dat we gewoon trots mogen zijn op onszelf. We mogen er zijn zoals we eenmaal zijn en dat is allemaal goed ook. Maar ben je toch ergens zo onzeker over dat je het wilt laten veranderen, dan is dat altijd de keus aan jezelf. Zolang je zelf achter de keuze staat dan is het natuurlijk aan jou. Wie is er dan om daarover te oordelen?

 

Iets vollere lippen

De een heeft hele mooie volle lippen waar mensen jaloers op zijn, de ander heeft hele smalle lippen die niet opvallen. Dit kan heel erg werken op de onzekerheid van mensen. En dat kan heel vervelend zijn, ook voor je eigen zelfvertrouwen. Want zoals er al stond, iedereen mag er zijn zoals hij of zij is. Maar wil je toch wat vollere lippen omdat je dat mooier vindt en je daar blijer van wordt? Dan is dat geheel jouw keuze en dan moet je dat ook vooral doen. Er zijn veel verschillende manieren om daar aan te werken. 

 

Een haartransplantatie

Sommige mensen houden hun hele leven lang een mooie, volle bos haar op hun hoofd. De ander verliest het sneller en is op jonge leeftijd al kaal of heeft heel dun haar dat je het zelf niet mooi vindt. Dat kan allemaal gebeuren. Als dat het geval is, dan kan je altijd een FUE haartransplantatie ondergaan. Voor net dat extra beetje zodat jij een hele mooie volle bos haar hebt. Alleen maar fijn wanneer je er gebruik van kan maken zodat je eigen zelfvertrouwen iets omhoog gaat.

 

Een ingreep bij de borsten

Dit is ook iets wat je steeds vaker voorbij ziet komen. Al is het een kleine ingreep, of iemand gaat gelijk voor een paar maten meer. Je ziet het steeds vaker voorbij komen. En het wordt steeds vaker als normaal gezien. Maar het komt ook wel eens voor dat iemand van zichzelf een flinke voorgevel heeft en hier niet helemaal blij mee is. Er kunnen medische klachten van komen zoals rugpijn. Dan is het heel normaal om een verkleining te ondergaan zodat je er alsnog fijner bij voelt.

 

Het is zo dat ingrepen vaak worden gedaan om iemand net dat beetje meer zelfvertrouwen te geven en dat iemand blij is met zichzelf. en dat mogen we allemaal zijn natuurlijk.