Een accuboormachine is fijn in gebruik


Bij je thuis / dinsdag, april 10th, 2018

Wanneer je gaat klussen, dan heb je gereedschap nodig. Gereedschap dat handig is in gebruik en waar jij goed mee overweg kunt. Een boormachine is een ontzettend handig apparaat, maar door het snoer niet overal te gebruiken. Met een accuboormachine heb je dat probleem niet. Een Bosch accuboormachine zal iets zwaarder zijn door de accu, maar dat geeft ook direct een extra boost aan je boorwerk. Je hoeft met een accuboormachine geen stopcontact in de buurt te hebben. Je zorgt er natuurlijk wel voor dat de accu goed is opgeladen en dat je voor grote(re) klussen een reserve accu, opgeladen en wel, hebt klaarliggen. Zo kun je met een accuboormachine op de meest onmogelijke locaties boren.

Een accuboormachine is ideaal voor in de tuin

Ga je een nieuwe schutting zetten? Ga je zelf nieuw tuinmeubilair maken? Dan kun je wel een goede Boormachine gebruiken. Maar waar stop je de stekker in? In een verlengsnoer? En dáár dan over struikelen? Dat is helemaal niet handig. Je kunt dan het best een goede accuboormachine aanschaffen. Wanneer je de gebruiksaanwijzing volgt, dan heb je met een goede accu enorm veel gebruiksgemak. In de gebruiksaanwijzing staat namelijk precies wanneer, hoe en hoe lang je de accu moet opladen. Als je je hier aan houdt, dan heb je jarenlang plezier van je machine.
Accuboormachine

Een accuboormachine is ook handig voor de klusjes tussendoor

Moet er even een fotolijstje of schilderijtje worden opgehangen? Ook dan is de accuboormachine het perfecte gereedschap. Meet goed de diepte van de plug, meet dat af op je boortje, plak een tape’je om de boor en boren maar. Tot aan het tape’je dus. Vraag je partner om de stofzuiger erbij te houden, dan is alles ook direct weer netjes. Dan kun je zó de plug in de muur drukken en je schilderij of fotolijst ophangen. Je hoeft geen snoeren uit de knoop te halen en ook niet op zoek te gaan naar een beschikbaar stopcontact. Je klus plat in no-time!

Is een accuboormachine even krachtig als een gewone boormachine?

Vroeger was dat vaak de reden om toch een gewone boormachine aan te schaffen. De accu kon het zware boorwerk eigenlijk niet aan. Waardoor een klus vaak frustrerend verliep. In de loop der jaren is de kwaliteit van de accu’s dusdanig verbeterd, dat zelfs professionals graag werken met een accuboormachine. Bestel er direct een reserve accu bij en je bent altijd klaar voor een klus.