De mooiste beach resorts in Vietnam


Onderweg, vrije tijd / donderdag, december 27th, 2018

Een land van verbluffende natuurlijke schoonheid en culturele complexiteit, van dynamische megasteden en bergstam dorpen, Vietnam is zowel exotisch als meeslepend. In je rondreis Vietnam zul je naast het bezoeken van de prachtige natuurgebieden, eetplekken en nachtclubs natuurlijk ook leuke plekken moeten vinden om te overnachten en tot rust te komen. In dit artikel de mooiste Vietnamese beach resorts waar je kunt overnachten.

Six Senses Con Dao

Dit adembenemende hotel is een klasse apart en heeft een dromerige locatie op het beste strand van het eiland, op 4 kilometer afstand ten noordoosten van de stad Con Son. De ongeveer 50 met hout begroeide op de oceaan gerichte strand units combineren een moderne stijl met rustieke chic, elk met een eigen zwembad en een gigantisch bad. Aangelegen eetgelegenheden zijn onder meer een informeel café en een prachtig restaurant aan de kust.

In het spacentrum vind je binnen- en buitenruimtes voor ayurvedische behandelingen, terwijl yoga-, meditatie- en wellness-sessies worden uitgevoerd door professionele instructeurs. Activiteiten zoals duiken, zeiltochten en trekking zijn ook mogelijk.

Mia Resort Nha Trang

Het beach resort Mia Resort Nha Trang weet alles goed te krijgen. De locatie is uitzonderlijk, op een afgelegen privé zandstrand en de villa’s zijn uiterst ruim en modern, met enorme badkuipen en schitterend uitzicht op de oceaan of de tuin. Er is een fijne spa en een keuze aan goede restaurants: voor internationale gerechten schuif je aan bij Sandals of en als je trek hebt in Italiaans ga je naar La Baia.

De volgende baai in het noorden is onlangs door Mia Resort ontwikkeld en beschikt nu over een verzameling enorme villa’s (sommige met vijf slaapkamers). Echter is de kustlijn hier rotsachtig en niet zanderig.

Fusion Maia Resort

Eigentijds hotel aan het strand met een uitstekende spa (alle gasten krijgen een minimum van twee behandelingen per dag). En wat een wellnesszone is het, met behandelkamers, sauna’s en stoombaden rondom een ​​tuin in de stijl van een binnenplaats. Suites en villa’s hebben allemaal een minimalistische inrichting, een eigen zwembad en gadgets, waaronder iPods met muziek. Er rijden gratis pendelbussen van en naar Hoi An.

Some Days of Silence

Some Days of Silence Resort en Spa is een prachtige, artistiek ontworpen plek die meer voelt als een in-the-know retreat dan alleen maar een hotel. Elegante bungalows en kamers zijn liefdevol ingericht en voorzien van hemelbedden en badkamers met kiezel-detaillering. Er is een sublieme tropische tuin, een goede spa en de service is geweldig. Het restaurant en terras in pagodestijl vormen een geweldige omgeving voor gezonde, creatieve maaltijden (elk zo rond de 10 euro).

Online deals kunnen kamerprijzen verlagen tot slechts rond de 65 euro tijdens stille tijden.