Een mooie verpakking voor jouw cupcakes


Op het werk / woensdag, mei 19th, 2021

Er is nauwelijks iemand die niet van een heerlijke, perfect frosted cupcake houdt. Tegenwoordig zie je ze overal. Je kan ze bij een kop thee of koffie bestellen of bij de bakker en supermarkt kopen. Omdat er zoveel aanbieders zijn is het natuurlijk belangrijk dat bakkerijen zich onderscheiden. Dit kan met het maken van mooie cupcakes, maar ook met creatieve cupcake verpakkingen om hun heerlijke cupcakes in te vervoeren. Om zich te onderscheiden van de concurrenten zullen ze zeker een aantal unieke cupcake verpakking moeten maken. Wanneer je er als bedrijf of bakkerij voor kiest om de cupcakes mooi te verpakken is het een goede zet om zelf deze cupcake doosjes te personaliseren. Dit klinkt misschien heel ingewikkeld maar dat is het zeker niet. Bij veel verpakkingen en draagtasjes is het namelijk mogelijk om ze te laten bedrukken met een eigen tekst of een logo. Het is natuurlijk ideaal voor de marketing als je hier je eigen logo op laat drukken. 

Goed voor de marketing

Hierdoor zijn je klanten namelijk wandelende reclame borden. Wanneer andere mensen veel klanten zien lopen met draagtasjes van jouw bakkerij zullen ze sneller cupcakes bij jouw bedrijf gaan kopen. Ook helpt deze marketing heel erg wanneer ze de cupcakes aan iemand cadeau geven. Als diegene dan tevreden is met de cupcakes en hier eigenlijk wel meer van zou willen kopen, of het aan iemand anders cadeau zou willen doen, weten ze jouw bedrijf meteen te vinden. Het logo en misschien wel adres staan namelijk nog op het doosje en de draagtas gedrukt. Dit maakt het gemakkelijk om jouw bedrijf terug te vinden en nog een aankoop te komen doen. Als je liever niet een logo op de cupcake doosjes of draagtasjes laat drukken, zijn er ook nog heel veel andere leuke opties! Dit maakt het ook meteen leuker om cupcakes in een mooie verpakking cadeau te geven. 

Verschillende materialen

Zo zijn er draagtassen in verschillende kleuren en maten die er al heel vrolijk uitzien. Deze draagtassen zijn in verschillende materialen beschikbaar. Zo zijn er papieren, plastic en speciale tassen voor flessen te koop. Dit kan handig zijn wanneer je ook drankjes bij de cupcakes verkoopt. De draagtassen zijn dan sterker en kunnen de cupcakes en de flessen vervoeren. Kortom er is keuze zat, zorg dus dat je met jouw bedrijf of bakkerij een goede verpakking voor de cupcakes in huis haalt! Dit zal namelijk zorgen voor een betere verkoop en wanneer je logo erop staat is het ook meteen heel goed voor de marketing. Hiermee onderscheid je je namelijk van de concurrenten.