Wat neem je allemaal mee op vakantie naar een warm land?


vrije tijd / dinsdag, augustus 10th, 2021

Spanje, Frankrijk, Curaçao of misschien wel Bali. Allemaal hele verschillende vakantie bestemmingen maar ze hebben 1 grote overeenkomst. In bijna elk land is het er de hele zomer erg warm. En als je er dan dus voor hebt gekozen om naar zo’n land op vakantie te gaan is het wel belangrijk om je daar dan ook goed op voor te bereiden. Qua bagage zal je misschien aan een limiet van een bepaald gewicht zitten als je met het vliegtuig gaat. Als je met de auto gaat heb je alle vrijheid om mee te nemen wat je maar wilt, zolang het maar wel in je kofferbak past…

Kleding

Als eerst is het natuurlijk belangrijk om je kleding aan te passen op de weersvoorspellingen van het land waar je naar toe gaat. Geven ze alle dagen 30 graden en zon op? Dan is het vrij duidelijk wat je allemaal mee moet nemen. Maar is het weer toch nog een beetje wisselvallig en weet je niet goed wat je moet? Dan zijn hier wat tips! Pak als eerst gewoon je luchtige zomerkleding in. Denk hierbij aan korte broeken, T-shirts, topjes, een bikini, badpak of zwembroek en jurkjes. En voor de wat mindere dagen is het slim om een lange broek, een trui en een jas mee te nemen. Zo weet je zeker dat je het niet al te koud zal krijgen en dat je niet teveel bij je hebt. een Broek travelstof zwart en een jurk travelstof blauw kunnen ook zeker niet ontbreken op je verre reis!

Schoenen en accessoires

Naast een aantal goede setjes kleding kunnen schoenen en accessoires natuurlijk ook niet ontbreken. Als je naar een zonnige bestemming op vakantie gaat kunnen als eerst een setje slippers niet ontbreken. Deze zijn ideaal voor naar het strand, of voor op de camping. Naast een set slippers kunnen andere leuke open schoentjes ook niet ontbreken. Denk hierbij aan sandalen, espadrilles of leuke ballerina’s. Een paar lekker lopende sneakers zijn ook erg handig voor als je een dag een stad gaat bezoeken of een lange wandeling gaat maken. Zorg er ook altijd voor dat je een vast tasje mee neemt op vakantie waar al je belangrijke spullen in kunnen. Zoals je paspoort, mobiel, portemonnee en andere belangrijke papieren. Een strandtas is ook altijd wel handig om je badlaken en andere strandbenodigdheden in mee kan nemen. Kortom, voordat je op vakantie gaat is het van belang om overal even goed over na te denken zodat je niks vergeet op vakantie!