Wat zijn de voordelen van zakelijk internet?


Bij je thuis, Op het werk, vrije tijd / dinsdag, maart 16th, 2021

Zakelijk internet lijkt veel op het normale internet. Alleen heeft het zakelijke internet meer mogelijkheden die belangrijk zijn voor ondernemers. Zo biedt het zakelijke internet vaste ip adressen aan. Dit is heel handig andere mensen kunnen dan niet inloggen op jouw zakelijke internet. Er zijn veel voordelen van het nemen van zakelijk internet. Zo kun je makkelijk communiceren met jouw mede ondernemers of collegas. Ook kun je meerdere ip adressen vast stellen zodat meer mensen op het internet kunnen. Voor bedrijven is dit heel handig wanneer ze op een andere ip adres aan het werk moeten.

Hoe kun je zakelijk internet hebben?

Zakelijk internet wordt door Microsoft gemaakt. Je kunt dan ook kiezen uit het normale internet of juist het zakelijke internet. Het zakelijke internet is vaak wel een stuk duurder dan het normale internet. Gelukkig is het wel waard want al jouw gegevens worden veilig bewaard waar niemand aan kunt komen. Ook kun je met het zakelijke internet collega's bereiken.

Daarnaast is het zakelijke internet vastgesteld op een ip adres. Het is daarom niet mogelijk dat hackers jouw internet weten te kraken. Wanneer je zakelijk internet wilt halen, kan je dit bij de Microsoft site halen. Microsoft kan voor jou regelen dat je zakelijk internet krijgt.

Is zakelijk internet echt handiger voor ondernemers?

Zakelijk internet is voor veel ondernemers een voordeel. Met zakelijk internet heb je namelijk vaste ip adressen voor het internet. Hierdoor blijft het zakelijke internet beveiligd. Daarnaast heb je op het zakelijke internet back-ups die je kunt uitvoeren. Ook is het zakelijk internet van glasvezel gemaakt. Wanneer jouw laptop uitvalt of kapot gaat, staat alles nog op het internet. Als je dan op een nieuwe computer inlogt op het zakelijke internet, zul je alle gegevens weer terug krijgen. Daarnaast is het van belang dat je alles goed beveiligd hebt. Als je dit niet hebt, kan er ingebroken worden in jouw internet. Het zakelijke internet is voor ondernemers voordelig omdat je het van de belastingdienst kunt laten aftrekken. Hierdoor betaal je minder en kun je toch gebruik maken van het zakelijke internet.

Een bedrijf aan huis

Als je een bedrijf aan huis hebt, gebruik je vaak het internet van huis. Wanneer je zakelijk internet wilt aanschaffen kun je twee dingen doen. Zo kun je twee internet abonnementen nemen. Dit is wel dubbel op. Daarom kun je ook alles op het zakelijke internet zetten. Als je dit doet, zal alles goed beveiligd zijn en heb je geen last van hackers op het internet. Ook wanneer er storing is, kan je doorwerken op het internet. Hiervoor is het zakelijke internet namelijk gemaakt. Als je toch liever twee abonnementen wilt nemen, is dit ook mogelijk. Je kunt dan gewoon twee abonnementen afsluiten zonder problemen. Wanneer je problemen hebt met het zakelijke internet, kan je de klantenservice bereiken. De klantenservice is altijd bereikbaar dus ook in de nacht. Hierdoor zal je nooit zonder het zakelijk internet zitten. Veel ondernemers kiezen er daarom ook voor om via het zakelijk internet te werken. Het is altijd goed beveiligd en je hebt geen gedoe wanneer er een storing is.